Publicat pe

10 reguli de aur pentru a avea un păr sănătos

Dezvăluirea cheilor părului tău este puternică și plină de strălucire. Pași simpli care fac diferența pentru a obține un păr „fericit”. Imaxtree. Foarte puține femei sunt mulțumite de părul lor, deoarece de obicei nu avem grijă de el așa cum ar trebui. Ne machiem cu părul umed, purtăm cozi prea strânse, ne culcăm cu părul umed, nu folosim măștile pentru timp sau cu frecvența indicată … Cum să ne îngrijim părul?

Numeroșii factori la care este expus părul – poluarea, frigul sau instrumentele de căldură – fac ca rutina unui cupru sănătos să fie mai importantă ca niciodată. Pe lângă numeroasele produse și îngrijiri cu care putem răsfăța părul, există șapte reguli de aur pentru un păr plin de strălucire, puternic și sănătos. Gesturi zilnice (care foloseau expertul) pentru a încorpora rutina de îngrijire capilară. Să știe cum să aibă grijă de el și să-l strice în această perioadă a anului a cerut-o pe Diana Daureo (director și fondator al centrului de coafură Diana Daureo).

Cum să-l speli?

  Nu suntem conștienți de importanța care sa întâmplat în ritualul nostru obișnuit. Este primul pas pentru a avea un păr sănătos, Diana Daureo recomandă:

„Detoxificați pielea capului o dată pe lună cu un produs specific pentru curățare și oxigenare în profunzime”.

„Aplicați șampon pentru a respecta pH-ul scalpului din piele și nu conține sau sulfați, care pot irita și deshidrata pielea scalpului din piele sau siliconi, distorsiona aspectul părului. De asemenea, sunt companii proaste, deoarece se vor acumula în părul și astupă foliculul de păr. „

„Spălarea trebuie să fie netedă, fără a strânge prea mult cu gălbenușul degetelor, ca și când ar fi apăsat puternic, va stimula producția de sebum”.

„Apa se încălzește mai bine și apa foarte fierbinte stimulează producția de grăsime”.

Cum se realizează o bună hidratare a părului?

„Hidratarea este vitală atât pentru păr, cât și pentru piele. Pentru un păr fără apă este egal cu un păr uscat, fără strălucire și mult mai ușor de rupt. ”  

Cum să vă protejați părul de primele raze ale soarelui de primăvară?

„Pentru a proteja coama de razele solare va fi convenabil să se furnizeze antioxidanți. Pentru a face acest lucru, vă aflați în mod ideal în camera de zi, câte o dată pe lună, faceți un singur tratament pe bază de proteine ​​care acționează ca o protecție a armurii pentru a întări și a restructura oferind o strălucire suplimentară „își propune Diana Daureo.

Fiare de calcat, pensete, uscătoare … Da sau nu? „Deși este foarte fierbinte, nu există nicio problemă. O modalitate bună de a verifica acest lucru este să puneți fierul pe piele. Dacă ardeți și nu ceea ce suportă, vă încărcați părul. Pe de altă parte, dacă media temperatura este bună, dacă vă puneți pielea și nu ardeți, daunele nu vor fi la fel de grave. într-un alt studiu care a verificat puțin dacă multe plăci de pe piață au permis până la 240 de grade și care vă vor strica părul .

Nu o să vă neteziți, deoarece este mai cald, este o noțiune greșită pe care o avem. Puteți să o setați la 180 de grade și să treceți mai încet, așa că veți fi netezit mai bine decât să-l puneți la ars. arde-ți pielea, părul pe care îl poți mânui. ceea ce este mai eficient în farfurii este temperatura mai scăzută și mai mult timp. nu că trebuie să o folosești, este că trebuie să o faci corect „.

Sunt eficiente tratamentele pe cale orală pentru păr?

„Chiar nu. Un lucru diferit este să iau vitamine, ceea ce este întotdeauna bun ca o completare a îngrijirii părului. Dar pastilele miraculoase nu există. Există aproximativ 3000 pe piață și pot conta cu degetele unei mâini cei cu fundament științific și pot fi prescrise. „

Ce factori contribuie la căderea părului? „Am avut multe cazuri de neglijență în coafură, deoarece au făcut permsuri sau îndreptări care au distrus părul. Există și alte cazuri extreme, cum ar fi o pacientă care a trecut 12 luni fără să-și spele părul pentru că era hippie și purta dreadlocks, a fost incredibil cum a avut părul din piele, a fost foarte deteriorat. menopauza face, de asemenea, femeile să aibă o cădere mare a părului, deoarece pierzi mult fier. Și la bărbați, căderea părului este marcată parțial de rudele bărbați cu parte din mamă. în plus, există boli pe care nu le poți încerca, dar sunt cele mai puține. Și o dietă care nu va fi echilibrată favorizează și căderea peste păr. Am adunat mai mult de 50 de cauze „.

Cum putem ascunde un fir subțire? Există o modalitate de a-l stiliza fără a-l deteriora pentru a-i da volum?

„Problema este că atunci când ai părul puțin este mai dificil să-l lucrezi. Orice lucru pe care-ți place îți place să-l zdrobești mai mult. Părul fin este o problemă pentru mulți oameni, deoarece este scăzut, prăjituri sau zdrobește. De obicei, există produse de coafură pentru păr slăbit. Vă sfătuiesc linia 3D Styling of Nioxin, axată pe întărirea părului slăbit de bărbați și femei, deoarece favorizează că, în ansamblu, par să aibă mai mult păr pentru a umfla toate fibrele individuale, creând spații care furnizați volum. „