Publicat pe

Lucrare de culturism

Pentru a realiza un consum mai mare de energie, este foarte recomandabil să combinați exercițiile aerobice cu o singură lucrare de tonifiere sau antrenament cu greutăți pentru a câștiga masa slabă și musculară. Câștigul de mușchi de masă – pe lângă faptul că ne face mai solizi și mai puternici și ne susține corpul – poate crește rata metabolică și necesită energie pentru a-l menține. Trebuie să avem în vedere că mult mai mult mușchi de masă, cu atât mai mare va fi puterea de cheltuială.   

Prin urmare, contrar a ceea ce se crede, activitatea de culturism pe care o face cu greutăți libere, mașini, greutăți, benzi de cauciuc, opoziție … – este, de asemenea, un instrument important de luat în considerare într-un singur program de exerciții pentru a pierde în greutate . Lucrul aerobic cu impact și intensitate reduse – cum poate fi mersul pe jos sau fixarea bicicletei statice – combinat cu exerciții de tonifiere moale cu greutăți sau mașini, este cel mai potrivit pentru persoanele de vârstă și avansate.

Interval de exerciții pentru cei mai tineri

  Cu toate acestea, dacă sunteți o persoană tânără, cu puțin timp pentru o activitate de lungă durată sau pur și simplu vă veți plictisi să alergați, să înotați sau să mergeți cu bicicleta, există alte tipuri de activități fizice mai distractive, care se pot face în mai puțin timp și că, de asemenea, ajută la slăbirea cu eficacitate. Asta da, cereți-i o intensitate mult mai mare.

Unul dintre ei se numește exercițiu al unui astfel de interval, alternând perioade de intensitate foarte mare cu alte intensități mici sau odihnă. Un joc de fotbal este, de exemplu, o tulpină de interval de tip și că jucătorul este văzut forțat să ruleze secțiuni mai mult sau mai puțin lungi și cu intensități diferite: să fie un sprint pentru a opri 30 de metri, o medie a carierei de gaz 60 sau 80 de metri sau trap lung și blând …

Este bine de știut că un jucător de fotbal profesionist în greutate de 75 kg cheltuiește aproximativ 1.600 kcal (calorii) pentru un joc. Dar există multe modalități de a face intervalul de exerciții fizice, nu este nevoie să joci la fotbal. Și pot fi chiar mult mai scurte, dar și mai intense. Așa-numitul fartlek, un tip de antrenament utilizat pe scară largă în atletism, este, de asemenea, un exemplu de exerciții la intervale.

Exemplu

Alergare: 1 minut jogging + 20 secunde intense + 1 ‘jogging + 20 ”intens … așa mai departe până la finalizarea unui total de 20 minute de alergare. Poate fi combinat după bunul plac. Un alt exemplu 30 de secunde de trotare + 30 de secunde intens + 10 „pentru a opri sau a sprinta … și repeta ciclul până la un complet de 15 minute. Aceste schimbări de intensitate pot fi, de asemenea, înot în bicicletă, într-o centură sau un singur aparat de canotaj …

Acest exercițiu combină eforturile aerobice cu anaerobe (predominante asupra uneia sau alteia în funcție de recuperări și intensități) și, dacă este bun, se pare că, în timp ce efectuează, nu este permisă arderea la fel de multă grăsime ca exercițiul aerobic de lungă durată și intensitate scăzută, terminat, puterea de cheltuieli rămâne crescută timp de câteva ore, ceea ce favorizează pierderea de grăsime.

Lucrați în circuit

O altă modalitate de a obține un efect similar este efectuarea de exerciții diferite pentru tonifierea și / sau consolidarea unui mod de circuit. De exemplu, alegeți 10 exerciții pentru a efectua: abdominal (1) ghemuit, fonduri de pectoral, fonduri de picior, triceps, abdominal (2), săriți pe coardă, deltoizi, partea de fonduri, biceps.

Încordați exercițiile făcând 30 de secunde de exercițiu, urmate de 20 de secunde de odihnă și așa mai departe până la finalizarea celor zece planificate. Vă odihniți 3 minute și repetați runda de încă 2 sau 3 ori; în 15 minute sesiunea este gata.

Acest tip de lucrări admite tot felul de variații și exerciții. Acesta este cazul metodei numite Tabata care constă în efectuarea unui anumit exercițiu (de exemplu: genuflexiuni sau fonduri de pectoral) timp de 20 de secunde la intensitate maximă, repaus secunde octombrie și repetat de opt ori. Este nevoie de patru minute pentru a o face.

Avertizez că provine dintr-un tip de muncă foarte obositor și potrivit numai pentru oameni în formă completă. Doar vă recomand să faceți atunci când trece foarte puțin timp și că constând dintr-un singur exercițiu funcționează doar câțiva mușchi ai corpului și, prin urmare, este incomplet.

Am definit tipurile de exerciții pentru a pierde în greutate, așa cum am spus la început, astfel încât, în realitate, este efectiv pierderea în greutate este esențială pentru a face pași în paralel cu dieta. Atunci când există o supraponderalitate marcată, este indicat să urmați o dietă personalizată pregătită de un specialist.

Când vine vorba de a pierde câteva kilograme și de multe ori nu este necesar să urmăm o dietă în sine și să îndepărtăm suficient pentru a aplica sensul comun, reducând cu puțin cantitățile cu care suntem obișnuiți, îndepărtăm dulciurile și alcoolul și corectăm obiceiurile proaste mici.